Aanmelden jeugd

Lid worden!

Voetbal kijken is leuk. Zelf voetballen op een pleintje of een grasveld in de buurt is nog leuker. Maar
er gaat niets boven een ‘echte’ wedstrijd spelen, op een officieel voetbalveld onder leiding van een
scheidsrechter. Jouw team dat het opneemt tegen een andere club, met de spanning van het winnen
of verliezen. En na afloop samen wat drinken en napraten in de kantine.

Voetbal is een aantrekkelijke, leuke en gezonde sport voor mensen in alle leeftijdscategoriën.
Voor iedereen vanaf 6 jaar is het mogelijk om lid te worden van VV Siddeburen. Ben je jonger dan 6 jaar en
je vindt voetballen toch heel leuk dan kun je bij ons ook terecht. Je speelt dan eerst bij de kabouters.
In de kabouters wordt op een speelse manier kennisgemaakt met de voetbalsport en is er nog niet de verplichting van de competitiewedstrijden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom op onze vereniging!

Om lid te worden, vul je online onderstaand aanmeldformulier in.
Ben je minderjarig, vul dan het formulier samen met je ouders/verzorger in.

Formulier opgestuurd en dan?

Na het inleveren wordt het nieuwe lid bij de KNVB aangemeld en neemt de betreffende coördinator van de
VV Siddeburen contact met je op. Je zult dan worden geïnformeerd over wanneer er kan worden begonnen met trainen en voetballen.

Vijf en zesjarigen starten bij de kabouters en kunnen daarna promoveren naar een F-team. Oudere leden worden in een F-team of hoger geplaatst.

NB: Maar het spreekt voor zich als je op 6 jarige leeftijd nog geen lid werd dat je ook op iets oudere leeftijd van harte welkom bent..

Voor inlichtingen: Gerda v/d Laan-Pastoor 0598-431551 / 06-46010828 email: gerdavdlaan@online.nl.

Bestuur, Jeugdcommissie en Technische Commissie VV Siddeburen

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Vereiste informatie.
Achternaam *
Voornamen(voluit) *
Geslacht *
Man
Vrouw
Adres *
Telefoonummer *
Mobiel nummer
Emailadres *
Geboortedatum *
Geboorteplaats *
Op welke school zit het nieuwe lid?
Bankrekeningnummer *
Hoe de contributie te betalen? *
Per maand
Per kwartaal