Samenwerking voetbalvereniging met de tennisclub.

logo lnd thumb lnd thumb lnd thumb lnd thumb lnd thumb lnd thumb

Net als vorig jaar geldt voor al onze leden weer dat in de zomerstop kan worden getennist bij onze ‘buren’.

Alle leden van de voetbalclub mogen in de zomerstop voor een zeer gereduceerd tarief gebruik maken van het tennispark. Voor € 25,- kun je gedurende de hele zomerstop net zo vaak tennissen als je wilt! Ook mag je daarvoor bij de gezellige racketmix op de vrijdagavond aansluiten bij de clubleden van de TV Siddeburen.

De periode waarvoor dit geldt is vanaf de afsluiting van het voetbalseizoen tot 15 augustus.

Meld je samen met je voetbalvrienden of vriendinnen aan bij Thijs Oosterhuis via mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 0654970975