Sportieve voetbalmeiden zoeken versterking

logo lnd thumb lnd thumb lnd thumb lnd thumb lnd thumb

 

De meiden van VV Siddeburen MO15 zoeken versterking voor het komende seizoen, door de toenemende populariteit van het vrouwenvoetbal groeit ook bij VV Siddeburen het meidenteam enorm.
Na afgelopen seizoen te zijn begonnen met 14 enthousiaste meiden, bestaat het team momenteel uit 20 meiden. Voor het nieuwe seizoen willen we graag met 2 meisjesteams uitkomen in de competitie, en hiervoor zoeken we nieuwe sportieve, stoere meiden.  
Je hoeft geen ervaring met het voetbal te hebben, om mee te kunnen doen.
 
Ben jij tussen de 12 en 17 jaar en lijkt het je leuk om met je vriendinnen te voetballen, of om nieuwe vriendinnen te maken kom dan in ons meidenteam voetballen. 
Er wordt door de meiden 2 x per week getraind, op de maandag- en woensdagavond. Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een keer proef trainen, dat kan op één van deze avonden. 
Voor meer informatie of om je aan te melden voor een proeftraining kan je contact opnemen met Rianne Freij op 06-83248522, zodat we weten van je komst. Mailen kan natuurlijk ook, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Wil je je gelijk aanmelden, dan kan je dit online doen op onze site middels de volgende link. 
We kijken uit naar je komst!!

 

 

Flyer Meidenteam socmed