Ook in 2018 voordeel voor uw vereniging bij FC Groningen!

groningen lnd thumb

Beste convenantpartner, Het einde van de eerste seizoenhelft 2017-2018 zit erop.

Spelers, staf en overige medewerkers van FC Groningen gaan genieten van de feestdagen. In januari staan zij weer fris en fruitig klaar en richten zij hun focus op een goed vervolg van het voetbalseizoen. De eerste selectie is van 8 t/m 14 januari op trainingskamp, op zondag 21 januari wordt de competitie hervat en gaat FC Groningen op bezoek bij Willem II. Op zaterdag 27 januari gaan de deuren van het Noordlease Stadion weer open voor bezoekers, want dan speelt FC Groningen tegen Heracles Almelo.Voordeel in het nieuwe jaar
Ook in 2018 biedt FC Groningen amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant de mogelijkheid om voordelig een thuiswedstrijd van de FC te bezoeken. Bij onderstaande wedstrijden kunnen kaarten worden aangeschaft voor slechts € 10,00 per stuk.

Amateurverenigingen uit de provincie Groningen:
- FC Groningen-Heracles Almelo, zaterdag 27 januari 2018 (18.30 uur)
- FC Groningen-Roda JC, zondag 15 april 2018 (14.30 uur)

Amateurverenigingen uit de provincies Friesland en Drenthe:
- FC Groningen-PEC Zwolle, zondag 11 maart 2018 (12.30 uur)

Inmiddels hebben wij voor jullie vereniging een unieke link gemaakt: ##locatie##. Zoals u ziet is dit https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/naam vereniging.  Om zoveel mogelijk leden te attenderen op deze actie, kunt u deze ook via andere communicatiekanalen, zoals de verenigingswebsite of het clubblad, onder de aandacht brengen. Let wel, de kaartenactie en verenigingslink is enkel bedoeld voor leden en begeleiders van de vereniging.

Per verkochte kaart vloeit € 1,00 per kaart terug in de clubkas van de vereniging. Als er kaartenacties zijn, kunt u via deze link een bestelling plaatsen. U kunt dan ook zelf een keus maken, voor het vak van jullie voorkeur.

FC GRONINGEN WENST IEDEREEN  EEN SPORTIEF 2018 TOE. TOT ZIENS IN HET NIEUWE JAAR!