Auke Birza verlengt bij vv Siddeburen

logo lnd thumb lnd thumb lnd thumb

Auke Birza ook volgend jaar trainer bij de VV Siddeburen.

Hoewel  de club geen eenjarig contract met de heer Birza had afgesloten is het wel gebruikelijk om eind november, begin december even met elkaar te praten over het volgende seizoen. Dit omdat december de periode is waarom verenigingen die iets anders zouden willen al weer zenuwachtig worden en dan vaak al op zoek moeten omdat de trainerscarrousel dan al weer begint te draaien. Nadat het bestuur hun eigen mening al  snel had bepaald en vervolgens de standpunten van de technische commissie , de staf en uiteraard de spelersraad ook waren nagetrokken, kon er maar een conclusie zijn. Birza moet gewoon blijven. Een mededeling dit in bijzonder goede aarde viel bij Birza omdat het hem ook uitstekend bevalt bij onze club.  Dat Siddeburen nu nog maar 6 punten heeft is niet iets waar iemand  blij van wordt, maar er is ook geen enkele reden om in paniek te raken en nu al weer op zoek te gaan naar een andere trainer.  Het bestuur en ook Birza zijn dan ook erg verheugd dat over deze beslissing geen enkele discussie is ontstaan.  Het bestuur wenst de trainer  met zijn staf en de selectie dan ook een verdere, prettige samenwerking en zij hoopt dat iedereen binnen de selectie er net zoveel energie in wil steken als deze trainer.

Het bestuur.