Etentje voor de vrijwilligers van vv Siddeburen

chinees

“Een van onze, zeer gewaardeerde, sponsors biedt wederom een etentje aan; weer aan alle vrijwilligers van de VV Siddeburen.  Een prachtig gebaar jegens onze club.

We zien jullie opgave graag z.s.m. tegemoet. Verdere informatie en waar je je  kunt opgeven staat allemaal hieronder  vermeld.”

De sponsor, die ons al een aantal jaren blij maakt met het aanbod om alle vrijwilligers een gratis etentje aan te bieden, heeft onlangs weer contact opgenomen en aangegeven dat dit etentje ook dit jaar weer door kan gaan.

Daar spreekt dus externe waardering uit naar de club, maar vooral dus ook naar alle vrijwilligers die het met elkaar mogelijk maken dat de club de zaakjes nog steeds op een heel aardig niveau voor elkaar heeft.

Dus roepen wij alle, nu  actieve, vrijwilligers op om zich aan te melden. En als je afvraagt wat een vrijwilliger in onze ogen nu precies is, het volgende:  Een vrijwilliger is iemand die zich belangeloos en actief inzet

voor het draaiende houden van alle voetbalzaken bij de club zodat de leden hun favoriete sport kunnen beoefenen en of zich inzet voor het behouden en voort blijven bestaan van de accommodatie, zoals de gebouwen en velden.

Je kunt je aanmelden bij onderstaande personen. Doe dat a.u.b. zo snel mogelijk,  maar uiterlijk op 18 november. De avond waarop dit plaatsvindt, wederom bij "Chinees Restaurant Woldecity in Schildwolde",  is 24 november aanvang 18.00 uur.

Opgeven kan bij Riëtte Schouwstra, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06- 23067660 , of bij Rieks Spandauw, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06-82810113. De sponsor spreekt ieder jaar de wens uit dat veel vrijwilligers gebruik maken van dit aanbod.

Stel het bestuur, maar vooral de sponsor in kwestie niet teleur!!!