Wil je meehelpen om Gerda van Der Laan te laten benoemen als de grote clubheld van de amateursport 2017?

clubheld

De VV Siddeburen vraagt u om een stem uit te brengen op Gerda van der Laan, om als clubheld van de VV Siddeburen voor de verkiezing clubheld van de amateursport van 2017

via;  https://ad.clubheld2017.nl/. Een actie van het Algemeen Dagblad. Wij geven hierna aan waarom wij vinden dat u voorhaar en de club uw stem zou moeten uitbrengen.

Gerda zat van 1998 tot 2006 in het jeugdbestuur van de club, waarna ze door het bestuur gevraagd werd ‘over te stappen’, wat ze dus deed en vanaf 2006 is ze nu al die jaren de penningmeester en sinds een halfjaar daarnaast ook waarnemend secretaris. En zij houdt de ledenadministratie op zeer accurate wijze bij.  Zij is al sinds 1995 als zeer actief redactielid betrokken bij het clubblad Voltreffer. Daarnaast is ze al jaren als gastvrouw aanwezig bij de jeugdwedstrijden op de zaterdagmorgen en na het eten van een broodje ’s middags ook bij de senioren. En bij de thuiswedstrijden op de zondagmiddag herhaalt ze dat nog eens. En ze wil af en toe nog wel eens een  uitwedstrijd ‘overspringen’ J .  Met andere woorden, als je het dan over een clubheld wilt hebben, dan heb je daar nu een prachtig voorbeeld van ‘te pakken’. ‘Wij hopen als ‘de rest’ van het bestuur van de VV Siddeburen dat u als beloning van haar geweldige inzet én genegenheid voor de VV Siddeburen die dit verzoek doet, bereid bent om enkele minuten de moeite te nemen om uw stem op haar uit te brengen.   Als u daaraan wilt meewerken is het verzoek om die actie bij voorkeur niet uit te stellen.  Waarvoor onze dank.