Richtlijnen trainingen

 

Richtlijnen gebruik trainingsmateriaal en trainingstijden en locatie.

Om de trainingen van de diverse teams in goede banen te leiden zijn er een aantal regels opgesteld waaraan men zich dient te houden.

>Aan elk team zijn trainingstijden en een trainingslocatie gekoppeld. De trainers zijn verplicht om de aanvang –en eindtijden van de trainingen aan te houden. Ook dient er op de aangeven locatie  getraind te worden.

>Trainers dienen ervoor te zorgen dat hun spelers niet aan de materialen komen van andere teams die op dat moment nog aan het trainen zijn. Ook dienen zij ervoor te zorgen dat zijn/haar spelers niet de trainingen van een ander team belemmeren.

>Alle trainingsmaterialen moeten vanaf nu in de zeecontainer worden opgeslagen, dus niet meer in ballenhok.

>Trainers dienen erop toe te zien dat na de training hun spelers zich snel douchen en de kleedkamer netjes achter laten.

>Iedere trainer krijgt de beschikking over een container met ballen. Elk seizoen worden de ballen in de containers 2 x geteld. Als blijkt dat er ballen weg zijn zonder reden dan zal betreffende team de vermiste ballen moeten vergoeden.

>Trainers dienen zelf de training/wedstrijdballen op te pompen en dit niet te laten doen door de spelers. Dit om te voorkomen dat ballen stuk gaan door kapot geprikte ventielen.

>Trainingsmaterialen zoals pionnen en dopjes mogen niet in de ballencontainers worden bewaard. Andere teams willen ook graag gebruik maken van deze materialen.

>De trainer die als laatste weg gaat dient ervoor te zorgen dat de container en alle kleedkamer deuren op slot zijn gedaan.

>Vragen over materiaal/ballen kunnen gesteld worden aan Jan de Weerd 0653747333 of Kevin Puister 0598432418.

Als we ons allemaal aan deze regels houden moet het lukken om er een leuk seizoen van te maken.

Het bestuur.