Sponsorcommissie

VV Siddeburen is een bloeiende voetbalvereniging in de gemeente Slochteren (prov. Groningen). De club heeft een bloeiende jeugd en senioren afdeling. Naast de prestatie gerichte doelstellingen is het recreatief voetbal en het sociale aspect een belangrijk speerpunt. Om deze doelstellingen te kunnen realiseren is de vereniging op zoek naar nieuwe partners om samen te bouwen aan een mooie toekomst. De vereniging is opgericht in 1935 en al meer dan 75 jaar actief in en het amateurvoetbal. Wilt u of u bedrijf iets doen voor VV Siddeburen, hieronder staan een aantal mogelijkheden

Teamsponsoring
Elftallen kunnen worden gesponsord met kleding. Uw naam wordt dan gedrukt op de tenues. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden; bijvoorbeeld uw naam op wedstrijdkleding, maar ook gedrukt op bijvoorbeeld trainingspakken en/of sporttassen behoort tot de mogelijkheden. Individuele wensen zijn altijd bespreekbaar evenals combinaties met andersoortige sponsoring.

Reclameborden
Op ons sportcomplex kunnen rondom het hoofdveld reclameborden worden geplaatst. Dit gebeurt dan rondom het veld of in de ballenvangers achter de doelen. Ook bestaat de mogelijkheid een kleedkamer te voorzien met een reclamebordje waarop uw naam wordt vermeld.

Advertenties
Advertenties in ons clubblad “De voltreffer” zijn mogelijk in diverse afmetingen. “De voltreffer” wordt gemaakt in A4 formaat en verschijnt 8 keer per jaar in een oplage van 325 stuks.

wedstrijdsponsoring
Bij thuiswedstrijden van het 1e elftal kan de wedstrijdbal gesponsord worden. Uw naam komt dan bij de bal in de kantine te hangen en voorafgaand aan de wedstrijd wordt uw naam omgeroepen. Daarnaast krijgt u een vermelding in het programma blaadje en een vermelding op de website. Ook is mogelijk om u bedrijf te promoten bij de wedstrijd waarvan u wedstrijdsponsor bent.

Vrienden van vv Siddeburen
Wanneer u lid wordt van de “vrienden”, krijgt u uw naamsvermelding op een bord in de kantine. Kosten hiervoor bedragen € 30,00 per jaar. Dit geldt voor zowel bedrijven als voor een individuele vermelding.

Meer informatie?
Wilt u informatie of een toelichting in een persoonlijk gesprek? Dat kan! Neem dan contact op met één van onderstaande personen.

Naam   Telefoonnummer
J. v/d Ploeg kleding 0598430914